Klapjagter 2020

Vilstrup Skov den 21.11.20 – AFLYST

Kelstrup Skov den 12.12.20 – AFLYST

Julejagt den 28.12.20

Afventer om der sker ændringer af covid-restriktionerne.

Tilmelding er nødvendig!

Tilmelding til jagten i Vilstrup Skov kan foretages her: link fjernet

Antal tilmeldte 18.11.20 08:00: 7

Tilmeldingsfristen er udløbet.

Bestyrelsen havde tilrettelagt en jagt, som efter de givne vilkår, var tålelig og mulig under hensyn til alle. Vi lagde os i selen for at overholde alle de givne retningslinjer for udendørs foreningsaktivitet. Det var vigtigt for os at fastholde aktivitet og det at mødes i en mørk tid, hvis det på nogen måde kunne lade sig gøre. Det mente vi, at det kunne.

Der kom 7 tilmeldinger hvoraf de 3 var gæster. Under de forhold kan vi ikke gennemføre jagten og vi må konstatere, at medlemmerne ikke ønsker at gå på jagt på de vilkår. Det respekterer vi selvfølgelig.

Klapjagten i Vilstrup lørdag den 21-11-2020 er derfor AFLYST.

– – – – –

Vilstrup Skov – AFLYST

Lørdag den 21. november 2020 kl. 09:00.

Mødested:

Når holdinddeling har fundet sted efter den 5. november, vil du blive orienteret om, hvor du skal møde.

På jagten vil der være 9 pladser til rådighed på hvert af de 3 hold skytter. Der vil desuden være nogle pladser til rådighed på et hold for klappere. De forskellige hold mødes på hver deres lokation, hvor der sammen med deres holdleder afholdes parole.

Derefter kører hvert hold til skoven og jagten vil herefter foregå næsten som vanligt.

Middagspause foregår i Grusgraven, hvor der vil være muligt at sidde ned holdvis og indtage egen medbragte mad.

Jagten forsættes som vanligt efter middag og der holdes samlet parade på Vilstrupgård.

Der vil være en del restriktioner og indskrænkninger i bevægelsesfriheden. Grupperne/holdene må ikke blande sig med hinanden, og der skal holdes afstand på jagten. Alle disse nødvendige tiltag vil i blive grundigt sat ind i ved parolen og fiskalen vil holde et skarpt øje med om retningslinjerne bliver overholdt.

Der vil være mundbind, håndsprit og engangshandsker til rådighed på jagten.

* * * * * DER VIL SKE LØBENDE OPDATERINGER PÅ DENNE SIDE * * * * *

Festen om aftenen den 21. nov. er desværre AFLYST.

Kelstrup Skov

Lørdag den 12. december 2020 kl. 09:00.

Vi afventer udviklingen på Corona situationen og kommer med information, når vi når lidt tættere på denne jagt.

Julejagt/rævejagt:

Lørdag den 28. december 2020 kl. 09:30. Mødested: Vilstrupgaard

Rævejagt:

Ingen rævejagt i januar 2021.

– – – – –

Se de gældende jagttider

…og anden relevant jagtlovgivning kan du finde her jagtlovgivning.